maandag 11 juni 2012

Awards

Bij HEJ TJORVEN schreef ik al dat we weer terug zijn van vakantie in Zweden en dat het hier vandaag wasdag is. Dat is het nog steeds. Gelukkig droogt de was snel want het is tot nu toe een zonnige dag. De droge schone was ligt al weer in de kast. De buienradar geeft aan dat er (onweers)buien in aantocht zijn, dus de rest van de was komt onder het afdak te hangen of gaat in de wasdroger.


Vlak voor de vakantie ontving ik een Liebster Blog award van Marian van het blog PHEBE AND JANE en in de vakantie nog één van Anneke van het blog DRUKDRUK. Beide dames wil ik nogmaals hartelijk bedanken voor deze verrassing.

22 opmerkingen:

 1. Hé, ik krijg van je beide blogs nu een melding in mijn leeslijst van mijn dashboard...dat was voorheen nooit, daardoor miste ik bij jou nog wel eens wat!

  Haal de was maar binnen, want hier heeft het al flink geregend...dat komt zo dadelijk jullie kant wel op!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu hier begint het net te rommelen na een droge wel wat drukkende dag, maar ben wel benieuwd naar je foto's je zal wel weer heel veel moois hebben gezien en meegebracht!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het regent (weer eens) pijpestelen - er komt geen eind aan..... welkom in Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha... je bent er gelukkig weer.
  Ik hoop voor jou dat je was al droog was voordat het losbarstte. Want hier gaat het momenteel vreselijk tekeer. Onweer en slagregens.
  Welkom terug:-)
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer terug bent!
  Het ziet er hier vervaarlijk dreigend uit, dus er zal zo wel wat komen!
  Maar het weekend krijgen we weer mooi weer! Warme wind uit Spanje!
  Fijne avond!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier in het hoge noorden is het nog stralend mooi weer, nog wel.
  Zo'n eerste dag na een vakantie is er altijd zo veel te doen. Eerst maar even in je gewone ritme komen en barst dan maar los.......
  met je verhalen en belevenissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, wat fijn dat jullie weer veilig en wel terug zijn uit Zweden!! Ik heb je gemist hoor Willy! En verheug me nu al op al je heerlijke logjes uit mijn favoriete land!! Tja, en wat die regen betreft, die heb ik alvast voor je in Zeeland laten vallen, zodat jij lekker je wasjes buiten op kon hangen ;)! Welkom thuis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht al dat je op vakantie was. Ga morgen je belevenissen lezen, nu nog even een paar kruisjes en dadelijk een verjaardag. Succes met de was.
  Liefs Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zit in Veneto, Noord Italie, waar het ook bar slecht weer is. Ik baal. Wandelen in de regen is niet echt wat een mens wil...... Leuk dat je weer thuis bent (voor ons)... Groet @

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Succes met de was... hier draait de droger overuren want ik zit precies in de buien! En... dat van die vakantie... ja, dat dacht ik al! Er komen natuurlijk weer heel wat mooie foto's en verhalen aan. Dat wordt genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn (voor ons ;o) dat je weer thuis bent !
  Zag even snel op je andere blog al heel wat moois over Zweden :o)
  Hopelijk heb je een heel fijne vakantie gehad !
  Goed dat je al zo vroeg met de was .... was (o)
  Vanmiddag regende het opeens pijpestelen !
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Welkom thuis Willy! Ik hoop dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad?!

  Fijne nieuwe week!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Welkom terug in het natte Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad...welkom thuis Willy....het begint gelijk al goed.....je word getrakteerd op een heerlijk Hollands buitje regen!!!!
  Fijne avond & lieve groetjes,
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk herbegin met zo'n awards!
  de mooie herinneringen van je reis niet per ongeluk wegwassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beste Willy,

  Ah, we zijn dus sámen thuisgekomen... wij ook net van een 5-nachtjes mini-vakantie in Florida, helemaal tot Miami waar we 3 nachten in het Hyatt Home verbleven, compleet met eigen keuken. Het is de moeite waard om de 1,000 km enkele reis naar het zuiden te doen en even tussen de palmen te vertoeven en ook om lieve vrienden te kunnen bezoeken.
  Ik neem aan dat jullie ook een fijne tijd hadden tijdens jullie noordelijke trip.
  Ja, ja de was dat is inderdaad zo'n kleine 'afstraffing' na een leuke tijd. De post en noem maar op. Toch blijft het leuk!
  Liefs,
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fijn dat je weer terug bent, ik hoop dat je het leuk hebt gehad. Erg is dat altijd he wassen na de vakantie,..ik hoop dat je het allemaal een beetje droog hebt gekregen. Nog gefeliciteerd met je awards!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heerlijk vind ik dat: wassen na de vakantie. Veel....en dan alles tegelijk opgeruimd! Daarna het fijne gevoel van: hè, ik ben weer thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gelukkig je bent er weer. Ik heb je gemist. Heb je een mooie vakantie gehad.Heerlijk als alle wasgoed weer schoon in de kast ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke vakantie gehad? Er is altijd veel was als je thuis kom. En onze regen...nou ja...die hoort eenmaal bij een nederlandse zomer.

  Groetjes,
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gezellig dat je er weer bent! En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar je verhalen! Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen