donderdag 27 juli 2017

Dat ging naar Den Bosch toe
Mijn zusje en ik gingen vorige week naar Den Bosch. 's Morgens om kwart over tien belden wij al aan bij de B&B die we hadden gereserveerd. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse, gaven onze bagage af en werden uitgebreid geïnformeerd over de stad. Informatie waar we wel een week mee vooruit hadden gekund, terwijl we maar anderhalve dag in de stad zouden verblijven.

Allereerst was het koffietijd en lieten we ons de echte Bossche bol heerlijk smaken. We wandelden door de stad, bezochten slechts een enkele winkel, aten een pizza, gingen naar de bioscoop en dronken nog iets op een terras. We sliepen als een roos en werden de volgende morgen verwend met een uitgebreid ontbijt op het balkon van onze kamer.  We wandelden weer door de stad , dronken koffie op een terras en maakten een rondvaart met de fluisterboot door de eeuwenoude waterlopen van de Binnendieze. Op één been kun je niet staan, dus trakteerden wij ons aan het einde van het verblijf in Den Bosch nog op een tweede Bossche bol. Ons verblijf in Den Bosch was leuk, gezellig, veel te kort en voor herhaling vatbaar.

Informatie:
https://dagjedenbosch.com/
https://www.bezoekdenbosch.nl/nl

13 opmerkingen:

 1. Hier ben ik nog nooit geweest. Komt ook op mijn lijstje. Het ziet eruit als een heerlijke stad! Xx Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoete lieve Gerritje 🎵🎵🎵( was het eerste wat opkwam toen ik de titel las) ! Leuk dat je met je zus op stap ging en genoot van de Bosche bollen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt echt alle mooie plekjes van Den Bosch gevinden. Petje af ..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stad, mooie gebouwen, leuke winkels. Nog niet via het water verkend, maar dat komt vast ook nog. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's van de Binnen Dieze! Een paar weken geleden heb ik met broers en zussen + partners ook zo'n tocht gemaakt, alleen geen foto's gemaakt.
  Gezellig hoor, zo een paar dagen in den Bosch.
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige watertocht hebben jullie gemaakt. Gezellig zo met je zus een uitstapje maken door die mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende plaatjes. Gezellig om dat samen met jou zus te doen. Ook de foto's en verhaal van het vorig blogje waren zo leuk om te lezen en te zien maar ook de tip over het fiets en wandelblog. Kan ik nog eens kijken of er hier nog meer onbekende paadjes door het bos te vinden zijn. De Bommellas is mij wel bekend en ken je het verhaal erachter?
  Ik wens je nog heel veel fiets plezier.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Marga, het verhaal van de Bommellas ken ik niet. Schrijf je er een keer over?

   Verwijderen
 8. zoete lieve Gerritje wat is het daar mooi !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen hebben jullie gedaan en gezien! Het tochtje met de fluisterboot ziet er prachtig uit. Zou ook wil iets voor mij en mijn man zijn. Gaat op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Owww.... brings back memory's! Misschien hebben we wel op dezelfde plek zo'n heerlijke bol gegeten :-) Wij aten hem vlakbij de opstapplaats van de vaartocht over de Binnen Dieze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Sandra, vlak bij de opstapplaats hebben we wel koffie gedronken, maar de BB aten we ergens anders.

   Verwijderen
 11. Op het lijstje van te bezoeken plaatsen en dan wil ik zeker die rondvaart maken.

  BeantwoordenVerwijderen