De honingkwarktaart aten wij voor het eerst bij loppis/café Kop en Schotel in Zweden. Eigenaresse Geke gaf het recept aan mij en ik deelde het op mijn blog Hej Tjorven. Zondag werd hier thuis de honingkwarktaart gebakken. Bij Kop en Schotel mochten we een kop en schotel uitkiezen om te gebruiken. Nu pakte ik twee mooie kop en schotels en gebakschotels uit mijn eigen kast. De gebakschotels kreeg ik onlangs van mijn moeder, zij was haar kast aan het opruimen.
Informatie en recept:
https://hejtjorven.blogspot.com/2013/01/kop-en-schotel-en-honingkwarktaart.html
Moet ik eens proberen. Ik ben dol op lavendelhoning.
BeantwoordenVerwijderenDas sieht sehr gemütlich aus bei Dir und das Geschirr ist wunderschön.
BeantwoordenVerwijderenIch hätte jetzt große Lust auf ein Stück Käsekuchen.
Ich muss auch bald wieder einen backen.
Liebe Grüße von der Insel Rügen, Mandy
Genieten ... en mooi Makkumer bordje ook ;)
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Carolien
Prachtig porcelein, ik hou zo van mooie serviezen. En van taart, ga hem zeker proberen.
BeantwoordenVerwijderenOch, zoooo'n mooi servies ! … en YUMMY taart, ook :D
BeantwoordenVerwijderenXO
Nadine
Dank je voor het recept -lijkt me heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenPrachtig servies en hou van dit blauwe motief.
Gezellige lente dagen.
groetjes, Truus uit Drenthe
MMMM! A delicious treat! And such beautiful dishes. I love these patterns.
BeantwoordenVerwijderenWat een prachtig servies! En de taart lijkt me zalig! XX Esther
BeantwoordenVerwijderenBeste Willy,
BeantwoordenVerwijderenMooie herinneringen bij een heerlijk zoete Honing kwarktaart die voor velen wel favoriet zal zijn.
Je aanwinst aan schattige gebaksbordjes van je Moeder is ook geweldig.
Liefs,
Mariette
Prachtige bordjes heb je van je moeder.
BeantwoordenVerwijderenEnkele jaren geleden kampeerden wij bij Kop en Schotel en inderdaad Geke
maakte geweldige taarten.
Aardige mensen om te verblijven, het bleek dat we jarenlang in hetzelfde
dorp woonden, zonder elkaar te kennen, zo leuk om elkaar dan in Zweden te
ontmoeten.
Gr. Betsy
Mijn zoon is nu bezig met de cursus om imker te worden. Hij wilde dit al een paar jaar, wij hoopten dat het over zou gaan....Vorig jaar liep hij met een imker mee en die vond hem er nu klaar voor. Is dan 13 jaar als hij zijn eerste eigen volk krijgt. Dit recept gaan we zeker een keer maken!
BeantwoordenVerwijderen@Annette, leuk dat je zoon daar op zo'n jonge leeftijd al belangstelling voor heeft.
VerwijderenDat is het proberen waard, lijkt mij heerlijk. groet, Dientje
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er heerlijk uit hoor !!....fijn weekend liefs Ria 🌞🌞🌞
BeantwoordenVerwijderenHow wonderful the cake look, and what a wonderful china! I wish You a lovely weekend and a happy springtime! Hugs, Cathrine
BeantwoordenVerwijderenZo is die fantastische kwarktaart nog lekkerder. Wat een lief serviesgoed!
BeantwoordenVerwijderenWat een mooie foto's. Ben dol op servies (en koffie en taart natuurlijk). Mooie kaart staat er ook, die zag ik vorige week nog in de museumwinkel van De Fundatie.
BeantwoordenVerwijderen@Jeanette, daar heb ik de kaart ook gekocht.
VerwijderenGino Severini schilderde het portret van zijn dochter.