vrijdag 14 augustus 2015

Strand van de Haan


Jan Rot ging met zijn gezin een dag naar het strand van de Haan in België. Hij heeft een prachtig lied geschreven over het strand van de Haan. In onderstaand filmpje zingt hij het lied en zie je hem samen met zijn gezin. 
Via blog van Daan Rot, maandagdaandag.blogspot.nl .


Ik heb enkele foto's opgezocht van onze eerste vakantie in de Haan in 1990, wij waren met ons drieën. Het was de eerste kennismaking van onze zoon met de zee en het strand. Twee jaar later zijn wij er weer geweest, wij waren inmiddels met ons vieren. In 2006 waren wij voor de derde en laatste keer in de Haan. Helaas heb ik tijdens die vakanties weinig foto's gemaakt, maar er zijn wel veel mooie herinneringen opgeslagen. De collage hierboven en de eerste twee foto's hieronder zijn van 1990, de derde en vierde foto zijn van 1992, de laatste twee foto's zijn van 2006 (het zijn foto's van foto's en ook gedeeltelijk bijgesneden).13 opmerkingen:

 1. Leuke herinneringen aan de strandvakanties. Het strand ken ik niet,maar het lied is fantastisch om te horen, krijg altijd zo'n weemoedig gevoel bij deze melodie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk liet en clip. Nu kunnen we er nooit meer naar toe gaan zonder dat lied, haha. Bedankt. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk bericht. Het roept bij mij vele herinneringen op aan de tijd dat we met onze kinderen naar het strand gingen.
  Fijn weekend, groetjes Will

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat heerlijk die vakantieherinneringen!! En dan die plaatjes erbij.. waar blijft de tijd! We waren jong en de wereld lag aan onze voeten, haha! Geweldig ook dat kleine ventje zo heerlijk rennend en spelend op het strand. Om te koesteren! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk logje Willy...... wij woonden toen de kinderen klein waren aan het Wad bij "Zwarte Haan".... heel anders dan het mooie badplaatsje, maar wel fijne herinneringen.......
  Liefs Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om terug te kijken naar foto's van toen! het strand is voor kleine kinderen een heerlijke lokatie, zo te zien genoot je zoon er ook van toen hij zo klein was. Ik was een paar dagen geleden een kast aan het opruimen, waarbij ik ook oude foto's tegenkwam van onze dochters. Wat een verschil met nu!

  Fijn weekend Willy! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke vakantie herinneringen van toen de kinderen klein waren. Ik kijk ook af en toe de foto's terug, meestal als ik de boekenkasten schoonmaak eens in het jaar en daar doe ik dan lang over.........
  groet, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. o wat leuk die strandherinneringen!! leuk die foto van jou met dat kleintje en idd...waar blijft de tijd ;) Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk om even terug te kijken via oude plaatjes. Misschien niet veel foto's van die tijd, maar de beelden staan nog wel ergens bij je opgeslagen. Mooi om zo nu en dan aan terug te denken
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk hè, die herinneringen en oude foto's. Als je die ziet, dan ruik, proef en voel je weer hoe het toen was!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om foto's van jullie in de jonge jaren te zien.Ik kende dit lied niet. Is de laatste foto van je zoon en dochter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Marijna, ja dat zijn ze. Die foto's zijn ook al weer van 9 jaar geleden.

   Verwijderen