dinsdag 2 februari 2021

Give-away dvd Ballet Tales of Beatrix Potter

In 2011 schreef ik over de balletvoorstelling TALES OF BEATRIX POTTER . Ik heb er een dvd van en zelfs een tweede (nog in de verpakking). Deze dvd wil ik graag weggeven aan de liefhebber. Dus houd je van de verhalen van Beatrix Potter en lijkt het je leuk om deze balletvoorstelling te zien, alleen of samen met je kinderen/kleinkinderen, reageer dan op mijn blog. Vrijdag maak ik in dit bericht bekend wie de winnaar is. 


De balletvoorstelling TALES OF BEATRIX POTTER wordt uitgevoerd door leden van het befaamde Britse Royal Ballet. Vijf van de bekendste vertellingen worden gedanst. Mr Jeremias Hengelaar, Jozefien Kwebbeleend, Vrouwtje Plooi, Eekhoorn Hakketak, Biggetje Goedhart, Twee stoute muizen en nog veel meer schattige personages dansen mee. Een balletvoorstelling voor kinderen en volwassenen. Kijk en geniet mee.



5 FEBRUARI
Leuk dat jullie belangstelling hebben voor het ballet Tales of Beatrix Potter. Helaas kan ik maar één dvd weggeven. Nicolette jij bent de winnaar. Wil je mij mailen? (Onderaan mijn blog vind je mijn e-mail.) Alvast veel kijkplezier! 

Een andere dvd die ik de Beatrix Potter fans kan aanraden is PIETER KONIJN.


Er is ook al een vervolg PIETER KONIJN OP DE VLUCHT (nog niet in Nederland in de bioscoop).


En ROALD & BEATRIX lijkt me ook zo leuk, maar daar moeten we ook nog even op wachten.

9 opmerkingen:

  1. wat een leuk en lief idee van je...ik hoef niet mee te loten....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geweldig om naar te kijken, ik wist niet dat er zoiets bestond! Mijn dochter en ik zijn beiden helemaal weg van Beatrix Potter, mijn Sint/Kerst cadeautjes die ik dit jaar van haar kreeg waren allemaal in Beatrix Potter (Peter Rabbit) thema. Je zult begrijpen, we zouden heel veel plezier beleven aan deze dvd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ja, ik zou graag mee willen doen met deze 'verloting'. Ga graag met mijn dochter naar de kerstuitvoering van het Nationaal Ballet, hoop dat ze dit ballet een keer zullen uitvoeren. Ben zelf een groot fan van Beatrix, ben al eens geweest naar haar huis in Engeland, heb de geboortekamer van mijn dochter ingericht met Beatrix Potter spullen (was een winkel in Leiden die toen allerlei spullen verkocht) en heb laatst zelf een workshop quilten van Wilma Brouwer gevolgd voor een quilt Beatrix Potter. In ieder geval alvast dank voor de mogelijkheid. Leuke dag, Nicolette Steenkamp

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Marianne Beukers2 februari 2021 om 15:01

    Wauw wauw wauw, wat gul dat je deze video weggeeft! Echt geweldig! Wil wel meedoen👍
    Wens diegene die deze gulle gift wint, wens ik heel veel plezier!
    vriendelijke groet marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Willy,
    Daar zal iemand heel erg blij mee zijn. Beatrix Potter heeft de wereld wat unieks nagelaten, iets wat je nooit meer vergeet en altijd herkent.
    Liefs,
    Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk idee van je. Daar ga je iemand heel blij mee maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super.....ik doe graag mee....om samen met mijn 18 jarige eenzame dochter de dvd te bekijken, zij is een fan van ballet en Beatrix Potter. Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk idee. In het verleden regelmatig borduurwerken gemaakt van haar verzinsels. Boekjes gelezen. Ik ken de balletten niet. Succes met uitkiezen winnaar. En alvast veel plezier met kijken. Groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O wat leuk Willy.
    Ik zou hem graag samen met mijn hartsvriendin kijken.
    Heerlijk met een kop thee en wat lekkers op gepaste afstand.

    In ieder geval degene die hem krijgt zal er plezier aan beleven.

    Groet,
    Hilly

    BeantwoordenVerwijderen