vrijdag 25 augustus 2017

Een paarse deken

Het vervolg van EERST NAAR HOENDERLOO
Na het oversteken van de de A50 kwamen we in Nationaal Park Veluwezoom.  Op het Rozendaalse veld, en later op de Zilvense Heide (Loenermark), lag een uitgestrekte paarse deken voor ons. Het was een prachtig gezicht! Regelmatig stapte ik van mijn fiets om foto's te maken. Dat afstappen was tegelijk een welkome pauze, want het was af en toe behoorlijk klimmen. Op 3,8 kilometer 32 meter hoogteverschil. Wij waren niet de enigen op de hei, al zou je dat bij het zien van de eerste foto's wel denken. Het was druk met fietsers en het leek wel of iedereen tegelijk z'n boterhammen op wilde eten, want alle bankjes waren bezet. Een boomstam deed het voor ons ook goed als zitplaats.

Brandtoren
Schotse Hooglander


Onderstaande foto's heb ik gemaakt op de Zilvense Heide.
locaties:
ROZENDAALSE VELD
BRANDTOREN
ZILVENSE HEIDE

8 opmerkingen:

 1. oh wat mooi is het daar toch! Prachtige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's inderdaad het lijk wel of jullie alleen waren.
  Heerlijk genieten maar.
  Groetjes Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat mooi toch. Jammer dat jullie er niet alleen waren, maar gelukkig is er genoeg om te delen. De foto met de vier mensen op hun rug gezien op het bankje vind ik erg mooi, maar ook al die foto's waarop je alleen op de wereld lijkt...schitterend!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijke fietstocht en wat is ons land toch mooi, nu op dit moment weer die prachtige kleur van de heide, het is een groot genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig. Afgelopen zondag in de buurt van Deventer een klein stukje hei gezien. Heerlijk ruiken, zien en voelen. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige tocht zeg! Je hebt het weer heel mooi vastgelegd!

  BeantwoordenVerwijderen