zondag 27 januari 2019

"Blumenreich" Blumenhalle und Gartenpark in Wiesmoor

In 2016 bezochten we "Blumenreich" de bloemenhal en het tuinpark in Wiesmoor in Ostfriesland (Duitsland). Een week eerder hadden we Park der Gärten in Bad Zwischenahn ook in Ostfriesland bezocht. Dat was een prachtig park waar we uren rond liepen en bij vertek nog lang niet alles hadden gezien. Onze verwachtingen van dit park waren dus hoog, maar het viel ons helaas erg tegen. De bloemenhal was klein, het park gedateerd, op sommige plekken slecht onderhouden en de prijs was in verhouding hoog. Na een uur en 14 euro armer, stonden we weer buiten het park. Gelukkig waren we niet alleen voor "Blumenreich" naar Wiesmoor gereden, maar bezochten we ook het naastgelegen Torf- und Siedlungsmuseum. Dat museum maakte onze dag weer helemaal goed. Hieronder nog enkele foto's van de mooiste plekjes. Informatie:
https://www.tourismus-wiesmoor.de/index.php?sid=1034

Posts over het Torf- und Siedlungsmuseum en Park der Gärten volgen nog.
https://www.tourismus-wiesmoor.de/index.php?sid=1035
https://www.park-der-gaerten.de/

6 opmerkingen:

 1. O Willy natuurlijk heeft de winter ook mooie kanten en met sneeuw mooie plaatjes maar geef mij het voorjaar en de zomer want deze bloemen plaatjes en de foto's uit het park zijn geweldig.
  Kan niet wachten tot het voorjaar wordt ook al hoor je nu s'morgens zo nu en dan de vogels al.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto’s .....van mij mag het voorjaar beginnen hoor...hihihi....liefs Ria 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am sorry you were disappointed. The pictures sure are lovely.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige plek en fantastische foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je laat het park wel van zijn beste kant zien. Jammer is dat toch, dat je soms veel geld kwijt bent aan een teleurstelling. Gelukkig werd je dag nog goed gemaakt. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen