woensdag 5 februari 2020

Een middag in de klimhal

Onze dochter en schoonzoon klimmen een paar avonden per week in een klimhal. Wij hadden er wel eens foto's en video's van gezien, maar nooit in het echt. Zo werd er afgesproken om een middag te klimmen bij de klimhal in Nieuwegein. De hoogte van de klimhal is 17 meter en er zijn circa 145 klimroutes. Onze bonuskleinzoon mocht ook mee om het klimmen eens uit te proberen. Dat ging hem goed af. Aan de boulderwand kon hij ook goed uit de voeten. 






Mijn man en ik vonden het erg leuk om het klimmen eens in het echt te zien, maar bleven zelf met beide benen op de grond. Ik had dus ook geen spierpijn, alleen een beetje pijn in mijn nek van het omhoogkijken. 

Misschien krijg je bij het zien van de foto's zin om zelf te gaan klimmen, dan kun je eens deelnemen aan een kennismakingsles. Kinderfeestjes worden er ook georganiseerd. 

Informatie: https://mountain-network.nl/

7 opmerkingen:

  1. Geen ligstoelen voor de bezoekers? Knappe prestatie. Groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie vrolijke klimwand! Heerlijk al die kleurtjes bij elkaar. Knap hoor dat de jeugd daar zo langs omhoog klimt.
    Het steeds omhoog kijken lijkt me inderdaad stijve-nekken-werk, eigenlijk zouden er een paar ligstoelen moeten staan (die gebruikten wij voorheen bij het sterren kijken en dat beviel prima ;o).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf!!! Indrukwekkend, zo hoog. Ik zou het niet durven!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een grote klimwand! In mijn studententijd het een aantal maal gedaan maar was er niet voor gebouwd. Kon in de touwen ook nooit ophoog komen bij gym....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grappig, wij hebben ook een dochter die dat wekelijks doet. Ik blijf ook met de beide beentjes op de grond ;) Leuke foto's!

    Groetjes, Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beste Willy,
    Ja, lijkt me ook verstandiger om met beide benen op de grond te blijven.
    Zou ik ook gedaan hebben.
    Hopelijk blijven de val partijen ook beperkt!
    Mooie foto's.
    Liefs,
    Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik blijf ook met 2 benen op de grond hoor! Het ziet er allemaal best ingewikkeld en inspannend uit.

    BeantwoordenVerwijderen