zondag 18 augustus 2024

'Aan 't water' en 'Licked by the waves' Museum MORE in Gorssel

Tijdens de tropische temperaturen van afgelopen week vertoefden we enkele uurtjes 'Aan 't water' in Museum MORE in Gorssel. Dat was heerlijk verkoelend. Zo kwamen we aan zee, stonden aan de oever van de IJssel, gingen over het water, liepen langs het stadswater, en beleefden de stilte en schemering bij het water. We reisden op een heerlijk ontspannen manier door stad en land, van Vlissingen tot aan de Waddenzee, en werden vergezeld van gedichten.















Met 'Licked by the waves' bleven we nog even aan het water. We keken naar nieuwe baders in de kunst, met het werk van 70 internationale kunstenaars. Een aantal kunstwerken is speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt. 

















Informatie:
https://www.museummore.nl/tentoonstelling/aan-het-water                             
(t/m 8 september 2024)
https://www.museummore.nl/tentoonstelling/nieuwe-baders-in-de-kunst        
(t/m 6 oktober 2024)

3 opmerkingen:

  1. Ook slimme en leuke manier om verkoeling te zoeken bij die hitte in augustus.De een zoekt de supermarkt op,de ander het museum en weer ‘n ander het water.of de bossen.Ik bleef gewoon in huis waar het ook heerlijk koel bleef.Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi allemaal en zo dichtbij. Ik zal eens kijken hoelang de tentoonstelling er nog is. Zo wilde ik ook graag naar de Bergkerk in Deventer. Daar is een tentoonstelling tot 1 september met IJsselgezichten las ik een tijdje geleden. Heb nog anderhalve week .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Herrlich liebe Willy, ja Wasser ist Leben ! Super schön war diese Ausstellung sicherlich und kühlende Momente gab es sicher auch. Ich hätte mich mal in den Liegestuhl gelegt und mich weggeträumt :-))

    Liebe Grüße
    Kerstin und Helga

    BeantwoordenVerwijderen