zaterdag 26 november 2011

Decemberzegels 2011 van Flow

Heb je ze al gezien? De Decemberzegels 2011 zijn vanaf 22 november weer te koop. Ik vind ze heel mooi. Dit jaar zijn ze ontworpen door de makers van FLOW. De hoofdkleuren zijn rood en goud. Figuurtjes die allemaal bij de maand december en de Kerstmis passen. Kijk zelf maar!


Bij 3 vellen Decemberzegels ontvang je de speciale Flow-agenda 2012 en die is ook al zo mooi.


Het Flow magazine heb ik meteen gekocht. In deze uitgave staat ook een interview met Karina Schaapman, de maakster van 'Het Muizenhuis' en het boek 'Het Muizenhuis Sam & Julia'. Leuke extra's zijn een schriftje, cadeaupapier en stickers. 

14 opmerkingen:

 1. Ze zijn inderdaad mooi.

  Is het intervieuw met dezelfde Karina Schaapman die ook nog een ander boek heeft schreven, "Zonder Moeder"? Deze heb ik ooit gelezen en was erg indrukwekkend, echt een aanrader.
  Willy fijn weekend nog en groetjes van Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Riet,dat boek heeft zij geschreven, ik heb het zelf niet gelezen. Ze heeft nog meer boeken geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK heb de flow ook gekocht..vind het een mooi blad om te lezen. die decemberzegels moet ik helaas voorbij laten gaan. ik heb er nog genoeg van vorig jaar, hihi...maar vind ze erg mooi. zou ze bijna alleen al kopen voor die agenda..;-)
  leuk stuk inderdaad over de maker van het muizenhuis. heerlijk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn inderdaad mooi en zijn dan ook meteen besteld met de agenda.
  Voor de kleindochters hebben we het boek van het muizenhuis gekocht en ze komen er niet op uitgekeken. Zo leuk.
  fijn weekend.
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Willy,

  De Flow heb ik hier ook liggen, maar de postzegels en agenda nog niet. Ik denk dat ik volgende week maar eens inkopen ga doen! De postzegels zien er mooi uit.

  Een gezellig weekend!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaaa ze zijn zo leuk!! ik kreeg al de opdracht om ze te kopen...en dat terwijl ik geen kerstkaarten stuur ;)Die agenda is ook heel leuk. Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik in NL ben koop ik ook wel eens losse nummers van Flow. De zegels zijn duidelijk herkenbaar van de Flow ontwerpers ja! Helaas zit de agenda er voor mij dus niet in.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Héhé, eindelijk weer eens mooie kerstzegels. Het is natuurlijk allemaal een kwestie van smaak waar niet over te twisten valt, maar de laatste jaren vond ik het bar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke zegels, dat is weleens anders geweest. En dat poppenhuis...zo leuk. Er is in het Gemmentemuseum in Den Haag een grote tentoonstelling met allerlei klein spul en veel poppenhuizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Willy,

  Ze zijn idd erg mooi! Ik had ze nog niet gezien. Maar ik koop elk jaar Decemberzegels, dus dit jaar ook weer!!Dat komt dus helemaal goed.

  Fijne zondag.

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, ik zie ze bij jou voor het eerst! Hele mooie kleuren en vormgeving, ze zijn goed gelukt dit jaar! Jammer dat ik al zo'n mooie agenda voor komend jaar heb, deze spreekt me ook erg aan. En dat voor nop erbij, leuk! Je herinnert me ook aan mijn kerstkaarten, daar moet ik nog wat voor verzinnen...! Fijne zondag, lieve groet Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zien er dit jaar gelukkig weer eens als echte kerstzegels uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben deze maand ook weer eens gezwicht voor de flow oa door het muizenhuis. De zegels zijn weer lekker kleurig dit jaar.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. dank voor de tip! ik had de zegels nog niet gezien. morgen meteen naar de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen