donderdag 24 november 2011

Er zijn 76 truien nodig!

Bij BERTHI las ik de oproep van Frouke om truien te breien voor Hongaarse kinderen. Er zijn 76 kinderen die dringend heerlijk warme wollen truien nodig hebben. De truien moeten over drie weken al bij Frouke binnen zijn, dan zorgt zij dat ze naar Hongarije verstuurd worden. Wil je een trui breien of heb je nog een nieuwe liggen, kijk dan even bij Berthi. Deze leuke Nijntje trui heb ik gekocht om op te sturen naar Frouke. Hij is nieuw, hand gebreid en van 100% wol. Ik kreeg zojuist een mailtje van Frouke, dat het truitje gedragen gaat worden door Levente (jongetje).

10 opmerkingen:

 1. Prachtig Willy, hij of zij zal er heel blij mee zijn.Leuk gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goeie aktie. Jammer dat er niet wat meer tijd is kon ik ook iets breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat mensen toch altijd veel voor anderen doen. Mooie trui is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga kijken of de dames van de handwerkclub een wollen zelfgebreid truitje hebben. Helaas breien zij vaak met katoenmengsels, en dat is minder geschikt... Als ik er kan vinden, stuur ik ze op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke actie, en wat leuk dat je ook weet waar je truitje terecht komt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke trui en ik denk dat het kindje er veel plezier van zal hebben. Niet alleen praktisch, maar ook een leuke Nijn erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb ook al zitten kijken of ik iets kan doen...breien lukt mij niet zo snel maar kopen kan wel. Wat een schattig truitje!! Liefs, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh wat een leuk truitje! Ik ben zooo blij dat jij er alvast één heb voor de kinderen! Ik ben ook aan het zoeken naar breisters of een kant en klaar truitje, ik hoop dat het lukt. Het is een heel nare gedachte als je zelf 5 lekker warm geklede kinderen hebt (en daar ben ik heel dankbaar voor) maar dat een paar duizend kilometer verderop kinderen verkommeren!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor en Achterpand van de trui voor m'n door Froukje opgekregen jongetje,is klaar.....
  groetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke actie, Willy. Volgens mij heb ik nog een hele nieuwe gebreide trui liggen, die mijn jongste niet aan wil omdat hij niet tegen wol kan. Leuk initiatief. Dank voor de tip. Ga er meteen achteraan.

  BeantwoordenVerwijderen